kringel

Wat wij doen

RdB Communicatie helpt je om online marketing en communicatie effectiever in te zetten. Middels onderscheidende content en scherpe campagnes, zorgen wij voor een betrokken doelgroep, meer interactie en meer conversie.

achtergrond afbeelding

Doelgerichte campagnes

Met online marketing- en communicatiecampagnes dragen wij bij aan het behalen van de doelstellingen van een merk of organisatie. Een campagne is voor ons pas geslaagd als deze effectief is gebleken.

Meetbare resultaten

Om te weten of we op de goede weg zijn, zorgen wij voor tussentijdse en heldere rapportages aan de hand van data. Op basis van inzichten sturen we bij.

Onderscheidende content

Wij ontwikkelen onderscheidende en deelbare content, toegespitst op de doelgroep van een merk of organisatie. Het resultaat: meer fans, een beter imago en actie.

kringel Waar kunnen wij mee helpen?

Strategie

Strategie is het startpunt van iedere online marketing- en communicatiecampagne. Hierin staat beschreven hoe en wanneer we wat gaan doen om de doelstelling(en) te behalen. Vaste ingrediënten zijn: een doelgroep analyse, content plan, community management aanpak, middelenmix en tijdsplanning.

Content creatie

Onderscheidende en creatieve content loopt als een rode draad door de campagnes die wij ontwikkelen Uitgerust met vlotte pen, systeemcamera, GoPro, drone en software om film en video te bewerken, produceren wij content die Facebook-pagina’s, websites, Instagram-accounts, nieuwsbrieven en andere online kanalen tot leven brengt. Het resultaat: meer interactie en een betrokken doelgroep (fans).

Advies

Wil je zelf aan de slag met online marketing en communicatie, maar weet je niet hoe en waar je moet beginnen? Wij helpen je op weg en adviseren je graag over de beschikbare online communicatie middelen en de juiste aanpak. Terwijl je zelf aan de knoppen draait, treden wij op als adviseur.

Advertentiecampagnes

Wil je doelgericht en snel nieuwe mensen bereiken en betrekken bij een merk of organisatie? Dan bieden socialmedia-advertenties uitkomst. Op basis van de doelgroep en jouw wensen zetten we een social media advertentie campagne op en optimaliseren we deze gedurende het traject. Doel daarbij: zoveel mogelijk resultaat tegen zo laag mogelijke kosten.

Community Management

Een actief betrokken community is dé manier om mensen aan een merk of organisatie te binden en in beweging te krijgen. Als community manager maken we interactie mogelijk, gaan we het gesprek aan, beantwoorden we vragen en analyseren we het gedrag van de doelgroep. De feedback en data zijn input voor het vervolg van de campagne. Daarnaast stelt de feedback merken en organisaties in staat om producten en diensten door te ontwikkelen en fans te betrekken bij belangrijke keuzes en besluiten (co-creatie).

Training

Wil je zelf aan de slag met online marketing? Aan de hand van tips, cases en eenvoudige how to’s, leren wij hoe je online marketing in kan zetten om doelstellingen te behalen. Met behulp van levendige praktijkvoorbeelden en opdrachten kan je diezelfde dag nog beginnen met jouw eerste campagne.

achtergrond afbeelding
kringel

WHATSUPP SOCIAL?! Ontvang wekelijks een tip voor jouw sociale media.

Meld je gratis aan voor de Whatsupp Social?! en ontvang elke maandag om 12.00 uur een direct toepasbare tip via Whatsapp.

  • Tips
  • Insights
  • Opdrachten
kringel