Vacature: Social Content Creator

RdB Communicatie is een ambitieus communicatie- en marketingbureau met meer dan tien mooie merken en organisaties als klant.

Met ons topteam van experts en specialisten ontzorgen we onze klanten volledig. Van strategie tot content creatie, campagnes en alles ertussenin; wij staan klaar om te helpen. 

Om nog meer mooie content te maken, zoeken we een creatieve Social Content Creator.

Wat ga je doen?

Als Social Content Creator ben je verantwoordelijk voor het verzinnen en creëren van (social) content voor de social kanalen en campagnes van onze klanten. We zoeken een echte maker. Je ontwikkelt stories en visuals, schrijft captions en edit snelle video’s.

Daarnaast denk je actief mee over de contentstrategie voor deze kanalen en doe je mee met brainstorms met onze klanten. Je hebt oog voor de trends op social media en ‘weet wat scoort’. Samen met onze strategen zorg je ervoor dat elke post raak is. 

De kanalen van onze klanten zijn bij jou in goede handen. Je ontwikkelt een gevoel voor welke content wel of niet werkt en maakt je hard voor groei in het bereik en het aantal volgers.

Wat neem je mee?

 • Je bent een creatieve duizendpoot; of het nu gaat om het bedenken van posts, het ontwerpen van advertenties of het editen van een TikTok-video, jij kan het (bijna) allemaal!

 • Je beschikt over relevante (werk)ervaring op het gebied van content creatie; dit kan een opleiding of baan zijn, maar heb jij ergens anders ervaring opgedaan, telt dat ook 😉

 • Je hebt ervaring met programma’s als Photoshop, Adobe XD, Figma of soortgelijk

 • Je kan goed zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamplayer

 • Je bent idealiter 32 uur per week beschikbaar

Wat wij bieden:

 • De kans om jezelf te ontwikkelen in een snelgroeiend team van jonge en ambitieuze marketing- en communicatie experts, o.a. tijdens onze maandelijkse groeidagen

 • Een marktconform salaris op basis van je ervaring; junior (2400-2800).

 • Een gezellig kantoor in de Jordaan (met gratis lunch!)

 • Voldoende mogelijkheden om thuis te werken

 • Leuke uitjes en veel potjes Mario Kart

 • Toegang tot RdB Pensioen

 • Een Macbook van de zaak of een maandelijkse bijdrage voor het gebruik van eigen apparatuur

Over RdB Communicatie

Wij zijn een klein, maar ambitieus marketing- en communicatiebureau in hartje Amsterdam. Ons team is een hecht team met elk een eigen specialisme, maar ook de teamspirit om elkaar te helpen en samen nieuwe projecten op te pakken. Leren doe je bij ons dan ook door het te doen. Hebben we iets nog nooit gedaan, dan denken wij dat we het wel kunnen.

We hebben een informele cultuur met veel aandacht voor werkplezier. We werken zelden over, vieren onze successen en staan voor elkaar klaar.

Onze klantenbestand is erg divers, net als onze werkzaamheden. Geen dag is dan ook hetzelfde. We werken per dag aan verschillende projecten, wisselen kantooruren af met afspraken in het land en niet zelden schrappen we onze agenda voor een spoedje. 

Je bent bij ons op de goede plek als je veel wilt leren, van aanpakken houdt en wilt werken in een leuke en veilige sfeer.

Met wie je samenwerkt

Hanneke van Kessel

Content Coördinator

Met Hanneke heb je dagelijks contact over de te ontwikkelen content. Samen met haar vertaal je de wensen van onze klanten naar goed scorende content. 

Hanneke komt uit de mediawereld en heeft als redacteur bij verschillende tv-programma’s gewerkt.

Rico den Burger

Founder / Strateeg

Rico is strateeg van RdB Communicatie. Met hem neem je maandelijks de statistieken van de socials door en maak je plannen om de resultaten nog meer te verbeteren.

Rico is RdB Communicatie 15 jaar geleden begonnen en heeft ondertussen voor meer dan 100 klanten gewerkt.

Caroline Recter

Campagne Manager

Caroline is onze Campagne Manager. Met haar overleg je over visuals voor de advertentiecampagnes op Instagram, Google, Facebook, Youtube en TikTok.

Caroline begon als Social Media Manager bij RdB en is doorgegroeid naar campagne specialist. 

Laten we verder praten!

We nodigen je uit om op deze vacature te reageren. Oók als je niet aan alle eisen van deze vacature voldoet. Matchen we? Dan kunnen we niet wachten jou te verwelkomen in Team RdB. 

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Naam