Terug naar blog kringel

Een mooi bedrag voor Stichting Bretels

21/02/2020 door Rico den Burger

·

RdB Communicatie

Deze maand doneerden we € 1880,64 aan Stichting Bretels. Stichting Bretels zet zich in voor jonge gezinnen die een ouder verliezen. Ze organiseren bijeenkomsten bieden de gezinnen individuele ondersteuning. Stichting Bretels is een initiatief van drie zussen die op jonge leeftijd hun moeder verloren. Een mooi doel waar wij graag iets voor willen betekenen.

RdB Communicatie doneert al 11 jaar 1% van de buro-omzet aan een goed doel. Dit jaar telden we de daar de opbrengst van een Lunchmeeting bij op. We zijn er trots op dat we op deze manier Stichting Bretels een handje kunnen helpen!

Elke maandag versturen we een concrete social media tip via Whatsapp. Schrijf je gratis in voor de Whatsupp Social?!.

Terug
achtergrond afbeelding
kringel

WHATSUPP SOCIAL?! Ontvang wekelijks een tip voor jouw sociale media.

Meld je gratis aan voor de Whatsupp Social?! en ontvang elke maandag om 12.00 uur een direct toepasbare tip via Whatsapp.

  • Tips
  • Insights
  • Opdrachten
kringel