Terug naar blog kringel

RdB Lunchmeeting #2: een contentkalender die wél werkt

14/01/2020 door Rico den Burger

·

Online marketing RdB Communicatie Social media

De tweede lunchmeeting van RdB Communicatie is geschikt voor iedereen die in 2020 structuur wil aanbrengen in zijn of haar social media en contentmarketing. Ideaal voor wie zeker wil weten dat alle berichten dit keer wél bijdragen aan de marketingdoelen. Deelnemers gaan naar huis met een ingevulde contentkalender van tenminste drie maanden. Aan de hand van een drietal opdrachten en een klein deel theorie stellen we voor iedere deelnemer een praktische en overzichtelijke contentkalender op. De kalender geeft niet alleen houvast bij het publiceren, maar maakt ook inzichtelijk welke (type) berichten goed presteren en welke niet. Cruciale informatie voor iedereen die zijn social aanpak blijvend wil verbeteren.

In de Lunchmeeting geven we antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe laat ik mijn bereik én conversie groeien?
  • Hoe vaak en wanneer publiceer ik op welke kanalen?
  • Welke berichten kan ik wel of juist niet inplannen?
  • Welke contentvormen gebruik ik voor welke berichten?
  • Hoe zorg ik voor meer interactie op mijn kanalen?

RdB Lunchmeeting: Een contentkalender die wél werkt

20 februari 2020 van 12.00 tot 14.00 uur in de A’DAM Toren in Amsterdam. De kosten bedragen 119 euro inclusief lunch en exclusief BTW.  Aanmelden doe je door te mailen naar rico@rdbcommunicatie.nl. Er kunnen slechts 10 mensen deelnemen.

Terug
achtergrond afbeelding
kringel

WHATSUPP SOCIAL?! Ontvang wekelijks een tip voor jouw sociale media.

Meld je gratis aan voor de Whatsupp Social?! en ontvang elke maandag om 12.00 uur een direct toepasbare tip via Whatsapp.

  • Tips
  • Insights
  • Opdrachten
kringel