Terug naar blog kringel

RdB Lunchmeeting #2: Een contentstrategie in 2 uur

14/01/2020 door Rico den Burger

·

Online marketing RdB Communicatie Social media

Werk jij ad hoc je social media berichten af zonder duidelijke plan van aanpak, of heb je het idee dat je een richting mist qua contentideeën? Kom dan naar de tweede lunchmeeting van RdB Communicatie. Geschikt voor iedereen die in 2020 structuur wil aanbrengen in zijn of haar social media en contentmarketing. Deelnemers gaan naar huis met een ingevulde contentkalender van tenminste drie maanden.

Aan de hand van een drietal opdrachten en een klein deel theorie stellen we voor iedere deelnemer een praktische en overzichtelijke contentkalender op. De kalender geeft niet alleen houvast bij het publiceren, maar maakt ook inzichtelijk welke (type) berichten goed presteren en welke niet. Cruciale informatie voor iedereen die zijn social aanpak blijvend wil verbeteren.

In de Lunchmeeting geven we antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe laat ik mijn bereik én conversie groeien?
  • Hoe vaak en wanneer publiceer ik op welke kanalen?
  • Welke berichten kan ik wel of juist niet inplannen?
  • Welke contentvormen gebruik ik voor welke berichten?
  • Hoe zorg ik voor meer interactie op mijn kanalen?

Anderen over de Lunchmeeting

“Tijdens de lunch praat Rico je bij over de laatste trends en tactieken voor de inzet van sociale media. Ik ga de volgende keer weer!”
Roelof Jan Vochteloo, Manager Communicatie KNKV

Een contentkalender die wél werkt

19 maart 2020 van 12.00 tot 14.00 uur in de A’DAM Toren in Amsterdam. De kosten bedragen 119 euro inclusief lunch en exclusief BTW.  Meld je aan door het formulier hieronder in te vullen. Er kunnen slechts 10 mensen deelnemen.

Schrijf je in voor Lunchmeeting #2

Terug
achtergrond afbeelding
kringel

WHATSUPP SOCIAL?! Ontvang wekelijks een tip voor jouw sociale media.

Meld je gratis aan voor de Whatsupp Social?! en ontvang elke maandag om 12.00 uur een direct toepasbare tip via Whatsapp.

  • Tips
  • Insights
  • Opdrachten
kringel