Terug naar blog kringel

RdB Charity Challenge: werken voor een thuis

25/09/2018 door rdb_admin

·

RdB Communicatie

Op 14 december zet RdB Communicatie zich een dag lang in voor het goede doel, en jij kunt meedoen.

We gaan aan de slag voor families die op de armste plekken ter wereld overleven, zonder huis en haard. De opbrengsten van de Challenge doneren we aan New Story Charity, een social startup die met een mobiele 3D-printer huizen bouwt op moeilijk bereikbare plekken.

Met de opbrengsten van de Challenge, en de 1% omzet die RdB Communicatie jaarlijks al aan een goed doel doneert, is het mogelijk om een volledig huis te bouwen én in te richten. Help je mee?

De Charity Challenge

Op 14 december bieden we acht adviesgesprekken aan. In aanloop naar de Challenge bereiden wij het gesprek voor, duiken we in jouw statistieken en verdiepen we ons in de case. Op de Challenge presenteren we de resultaten en ons op maat gemaakte advies. Na afloop je ontvang je de resultaten en het advies in presentatievorm in je mail. Alleen voor deze Challenge kost een adviesgesprek slechts 450 euro.

Je kunt kiezen uit de volgende adviezen:

  • Sociale Media. Wil je sociale media effectiever inzetten? Meer mensen bereiken? Meer leads werven? Meer interactie of juist meer producten verkopen? Dat kan! Na de Challenge ga je naar huis met een onderbouwde strategie voor jouw sociale media in 2019. – ja, dit wil ik
  • SEO. Beter vindbaar zijn in Google, wie wil dat niet? Wij helpen met concrete SEO-tips en een zoekwoordenonderzoek voor jouw website. – ja, dit wil ik
  • Advertentiecampagnes. Adverteer je op sociale media of wil je dat gaan doen? Wij vertellen hoe dat (beter) kan. We geven advies over de verschillende platformen, de doelgroepen, het budget en advertenties zelf, toegespitst op jouw product natuurlijk. – ja, dit wil ik
  • Contentstrategie. Heb je moeite met het bedenken en maken van interessante content voor jouw merk, product of organisatie? Na ons advies niet meer. We leveren een contentstrategie plus contentkalender op, passend bij jouw boodschap.  – ja, dit wil ik
  • Customer Journey. Leads, inschrijvingen, nieuwsbrieven, belletjes, mails en heel veel klantgegevens. Heb jij je customer journey helder en op orde? Wij maken deze inzichtelijk, registreren verbeterpunten en doen een voorstel voor een customer journey die leads omzet in tevreden klanten. ja, dit wil ik
Briefing en adviesgesprek

Claim nu een adviesgesprek voor de all inclusive prijs van € 450,-. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een briefing en gaan aan de slag. Je kunt de volgende tijdslots claimen. 

–       Adviesgesprek 07.30 – 08.30 uur – claim
–       Adviesgesprek 08.45 – 09.45 uur – claim
–       Adviesgesprek 10.00 – 11.00 uur – claim
–       Adviesgesprek 11.15 – 12.15 uur – geclaimd door Amsta
–       Adviesgesprek 13.15 – 14.15 uur – geclaimd door Boost The World
–       Adviesgesprek 14.30 – 15.30 uur – claim
–       Adviesgesprek 15.45 – 16.45 uur – claim
–       Adviesgesprek 17.00 – 18.00 uur – claim

Dit is een unieke kans om bij te dragen aan een betere wereld en tegelijkertijd naar huis te gaan met een concreet en waardevol advies. Laten we samen aan de slag gaan.

Ook voor goede doelen

In samenwerking met Deedmob doneren we twee tot vier adviesgesprekken aan goede doelen. Deedmob is een online platform voor vrijwilligerswerk dat vrijwilligers, maatschappelijke organisaties, bedrijven en overheidsinstellingen met elkaar verbindt. Goede doelen kunnen kosteloos meedoen met deze actie. Werk je bij een goed doel of maatschappelijke organisatie? Kies dan hier een tijdslot en adviesgesprek.

Wil jij, net als wij, iets betekenen voor de wereld en daar een goed advies aan overhouden? Doe dan mee de RdB Charity Challenge. We zien ernaar uit om je te helpen. Samen geven we een familie in nood een nieuw thuis.

Laten we aan de slag gaan.

Terug
achtergrond afbeelding
kringel

Op Steenworp Afstand, mijn nieuwsbrief over gebiedsmarketing.

Schrijf je gratis in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gebiedsmarketing en vastgoedpromotie.

  • Unieke inzichten
  • Onregelmatige nieuwsbrief
  • De laatste ontwikkelingen
kringel