kringel

Wat ik doe

Voor de start van iedere campagne verplaats ik me in de doelgroep. Hoe bekend zijn mensen met een merk of organisatie? Welke (sociale) media gebruiken zij? Wat leeft er onder de doelgroep? Op basis van de inzichten ontwikkel ik een campagnestrategie. Creatieve en deelbare content staat daarbij altijd centraal: content waar de doelgroep iets aan heeft en die uitnodigt tot interactie, bekendheid en betrokkenheid.

achtergrond afbeelding

Doelgerichte campagnes

Met online marketing- en communicatiecampagnes draag ik bij aan het behalen van de doelstellingen van een merk of organisatie. Een campagne is voor mij pas geslaagd als deze effectief is gebleken.

Meetbare resultaten

Om te weten of we op de goede weg zijn, zorg ik voor tussentijdse en heldere rapportages aan de hand van data. Op basis van inzichten stuur ik bij.

Onderscheidende content

Ik ontwikkel onderscheidende en deelbare content, toegespitst op de doelgroep van een merk of organisatie. Het resultaat: meer fans, een beter imago en actie.

kringel Waar kan ik jou mee helpen?

Strategie

Strategie is het startpunt van iedere online marketing- en communicatiecampagne. Hierin staat beschreven hoe en wanneer we wat gaan doen om de doelstelling te behalen. Vaste ingrediënten zijn: een doelgroep analyse, content plan, community management aanpak, middelenmix en tijdsplanning.

Content creatie

Onderscheidende en creatieve content loopt als een rode draad door de campagnes die ik ontwikkel. Uitgerust met vlotte pen, systeemcamera, GoPro, drone en software om film en video te bewerken, produceer ik content die Facebook-pagina’s, websites, Instagram-accounts, nieuwsbrieven en andere online kanalen tot leven brengt. Het resultaat: meer interactie en een betrokken doelgroep (fans).

Advies

Wil je zelf aan de slag met online marketing en communicatie, maar weet je niet hoe en waar je moet beginnen? Ik help je op weg. Ik adviseer je graag over de beschikbare online communicatie middelen en de juiste aanpak. Als adviseur treed ik op als sparringpartner, terwijl je zelf aan de knoppen draait.

Advertentiecampagnes

Wil je doelgericht en snel nieuwe mensen bereiken en betrekken bij een merk of organisatie? Dan bieden social media advertenties uitkomst. Op basis van de doelgroep en jouw wensen zet ik een social media advertentie campagne op en optimaliseer ik deze gedurende het traject. Doel daarbij: zoveel mogelijk resultaat tegen zo laag mogelijke kosten.

Community Management

Een actief betrokken community is dé manier om mensen aan een merk of organisatie te binden en in beweging te krijgen. Als community manager maak ik interactie mogelijk, ga ik het gesprek aan, beantwoord ik vragen en analyseer ik het gedrag van de doelgroep. De feedback en data zijn input voor het vervolg van de campagne. Daarnaast stelt de feedback merken en organisaties in staat om producten en diensten door te ontwikkelen en fans te betrekken bij belangrijke keuzes en besluiten (co-creatie).

Training

Wil je zelf aan de slag met online marketing? Aan de hand van tips, cases en eenvoudige how to’s, leer ik hoe je online marketing in kan zetten om doelstellingen te behalen. Met behulp van levendige praktijkvoorbeelden en opdrachten kan je diezelfde dag nog beginnen met jouw eerste campagne.

achtergrond afbeelding
kringel

Op Steenworp Afstand, mijn nieuwsbrief over gebiedsmarketing.

Schrijf je gratis in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gebiedsmarketing en vastgoedpromotie.

  • Elke twee maanden, gratis
  • De beste tips
  • De laatste ontwikkelingen
kringel